Fauldhouse United - ins, outs, shake it all abouts (merged)

housefan

• Replies 820
Guest brycey

He's a young man who will keep learning his trade next year and will make the step up when he is ready. He's a fantastic keeper.

spot on comment buddy the big man is diffrent class n kin mhak up his ain mind when hes reddy tae mhak the step up

Guest brycey

Are you one of the bawbags that smoke dope and drink buckie and abuse opponents fans and players.

ur jist a dick pal cumin oan heer n slaggin aff the hoose fans n oor keeper tae r u n thon hill o the cookie the same gadjie lol

Guest brycey
Are you one of the bawbags that smoke dope and drink buckie and abuse opponents fans and players.[/quote

AND???

Your still a arse-hole

Abuse????

A think you'll find it's banter

Apart from BAWBAGS like you.

quality lol

Guest brycey

That's one of Fauldhouse signing targets decided to stay at Bathgate,Graham Baird has decided to stay in the Premier league interesting.

guid luk tae bairdy nxt seeson onyway nuthin but the best fir the wee man hoo wis a legend at the hoose

That's one of Fauldhouse signing targets decided to stay at Bathgate,Graham Baird has decided to stay in the Premier league interesting.

He's probably looking forward to all those long bus journeys next season...big carry oot!